Skip to content

Дві корони і путівка в Китай: учасниця шоу «Холостяк» з Дніпра отримала титул Міс Східна Європа 2023

Анна Диброва

Дві корони і путівка в Китай: учасниця шоу «Холостяк» з Дніпра отримала титул Міс Східна Європа 2023

Наприкінці жовтня в Афінах завершився масштабний конкурс краси «Mrs. European Nations 2023». Третє місце у ньому посіла 25-річна дніпрянка Анна Гузєєва. Модель з України отримала головну корону та титул “Miss East Europe 2023”, про це пише сайт «Наше місто».

Анна родом з Дніпра, тут почала свою трудову кар’єру – працювала на місцевих телеканалах ведучою, а потім вирішила спробувати себе у модельному бізнесі. Переважно через це останнім часом живе і працює в Києві та багато подорожує для участі в міжнародних конкурсах. Вона також відома участю у популярних телевізійних проєктах – була учасницею шоу «Холостяк», та перемогою у конкурсі краси Miss Fashion Universe 2020.

«Як можна не любити Дніпро?! Тут живе моя сім’я. Це місто дало мені гарну освіту, яку планую ще вдосконалювати, найближчим часом. Я завжди з радістю приїжджаю сюди, попри те що я тут не живу. І коли йдеться про благодійність то саме тут я буду приймати участь у таких проєктах, а вже потім київські чи якісь загальнодержавні акції. Тобто Дніпро – завжди на першому місці у моєму серці!», – говорить Анна Гузеєва про своє рідне місто.

Анна давно і багато займається волонтерською діяльністю. До війни допомагала притулкам для безхатніх тварин. З початком повномасштабного вторгнення активно долучилась до допомоги ЗСУ, однак, не полишає і підтримку братів наших менших, адже кількість тварин які потребують допомоги значно збільшилась під час бойових дій на території України.

«Конкурс краси – це не місце для політики. Там досить нейтрально ставились до теми війни, бо були і мусульманки дівчата і з росії була дівчина, хоч про це ніде не було оголошено, але вже під час конкурсу з’ясувалось що таки є представниця. Але і там я урвала свій шматочок часу щоб заявити про війну в Україні, про те що у нас тут відбувається. Хай це було лиш кілька хвилин але я про це сказала!», – ділиться Міс Східна Європа 2023.

Один з костюмів на конкурсі був дуже символічним – оксамитова плахта з ручною вишивкою золотими нитками та вінок з пшеничного колосся оздоблений чорними трояндами.

“Колосся – один із незамінних символів нашої України. А чорні троянди – то журба й жалоба нашого народу”, – підписала фото у цьому вбранні Анна, на своїй сторінці в інстаграм.

Анна не втрачала нагоди на конкурсі підкреслити свій патріотизм – прапор України, як крила здіймався за її плечима, додаючи змісту її вишуканим сукням на досконалій фігурі.

Наступний світовий тур конкурсу краси відбудеться в Китаї, Анна сподівається і там  привернути увагу громадськості до ситуації в Україні, щиро і гордо несучи прапор України та розповідаючи про нашу державу.

Категорія: Новини Дніпра, Новини Культури Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: