Skip to content

У Дніпрі перевірили Пункт Незламності та ремонт укриття в адміністрації Соборного району

Новини Дніпра: Пункт Незламності в адміністрації Соборного району

Сьогодні черговий по місту перевірив хід ремонту укриття в адміністрації Соборного району та облаштування Пункту Незламності, передає “Наше місто“.

Пункт Незламності розрахований на 40-50 людей. Тут є аптечка, зарядки для телефонів та різних ґаджетів. Можна підігріти воду. Також є запас води, чаю, цукру, стаканчиків. На випадок відключення світла є генератор та маленька зарядна станція для зарядки одночасно 40 телефонів. Є WiFi та безперебійний інтернет.

Крім того, тут зараз відбуваються ремонтні роботи з підготовки найпростішого укриття. Тому сюди можна буде прийти не тільки у випадку тривалого відключення електроенергії, а й можна буде сховатися під час повітряної тривоги.

Наразі ремонт в укритті знаходиться у активній фазі. Але перед початком робіт приміщення оглянули спеціалісти ДСНС та вказали на ті недоліки, які потрібно усунути.

Серед робіт, які потрібно виконати: фарбування стін, відновлення електрики відповідно до нинішніх норм, встановлення дверей, встановлення ЛЕД-лампи, облаштування аварійних виходів. Роботи з ремонту укриття планують завершити у грудні. Загалом укриття буде розраховане на 180 людей.

Категорія: Важливо, Війна, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: