Site icon Наше Місто

Квартири подобово у Дніпрі: скільки коштує переночувати у центрі і на житломасивах

Квартири подобово у Дніпрі: скільки коштує переночувати у центрі і на житломасивах

Оренда житла завжди залишається актуальною проблемою. Попри війну у Дніпрі не спадає запит на оренду квартир. Тепер не тільки туристи, студенти, жителі інших міст, які змінили місце проживання, обирають для себе квартири в оренду, але й велика кількість людей із зони конфлікту шукають можливості жити в безпечних та комфортних місцях. Журналісти «Наше місто» дізналися скільки коштує оренда житла у Дніпрі подобово.

Попит на житло завжди залишається актуальним питанням, і наразі оренда квартир не втрачає популярності серед різних категорій населення. Серед найактивніших шукачів житла є ті, хто прибуває в Дніпро з інших міст або країн, будь-то туристи, біженці, студенти, або просто приїжджі на роботу. Тому оренда квартир стає оптимальним рішенням, що дозволяє забезпечити тимчасовий притулок без зайвих турбот.

На популярних сайтах з пошуку житла ціни на подобову оренду квартир у Дніпрі різняться.

240 гривень за добу

Квартира в центрі міста, неподалік ТЦ Мост-Сіті, за добу коштує 240 гривень. Площа такої однокімнатної оселі складає 36 квадратних метрів. У ній є все для комфортного проживання: 3 спальних місця, Wi-Fi, телевізор, швидкісний інтернет, пральна машина, пилосос, електрочайник, холодильник, духова шафа, праска, фен тощо.

Квартира знаходиться на 2 поверсі. Біля будинку є дитячий майданчик, ринок, розважальні заклади, залізнична станція, автовокзал тощо.

350 гривень за добу

Подобова оренда двокімнатної квартири в центрі міста в новобудові коштує 350 гривень. Загальна площа оселі становить 56 метрів квадратних. Кількість спальних місць при цьому – 4. Для комфортного проживання передбачена уся необхідна побутова техніка та мультимедіа (Wi-Fi, телевізор, кабельне, цифрове ТБ).

Квартира розташована на 2 поверсі. Неподалік будинку є парковка, магазини тощо.

400 гривень за добу

На лівому березі Дніпра, на Слобожанському проспекті, добова оренда однокімнатної квартири коштує 400 гривень. Загальна площа оселі становить 38 метрів квадратних. Уній є 4 спальні місця, вся необхідна побудова техніка та мультимедіа.

Квартира знаходиться на 3 поверсі будинку, біля якого є супермаркети, магазини, ринок, дитячий майданчик, розважальні заклади тощо.

500 гривень за добу

На Гагаріна, неподалік «Нагорки», двокімнатна квартира коштує 500 гривень. Загальна площа такої оселі становить 60 квадратних метрів. При цьому у квартирі 4 спальні місця. Для комфортного перебування передбачена вся необхідна побутова техніка та мультимедіа. Додатковим плюсом є те, що власниця квартири дозволяє заселятися разом із домашніми улюбленцями.

Квартира знаходиться на 5 поверсі. Біля будинку є супермаркет, магазини, заклади харчування, розважальні заклади тощо.

550 гривень за добу

В районі автовокзалу можна на добу орендувати квартиру за 550 гривень, як заявляє власник, класу «люкс». Трикімнатна квартира має загальну площу 55 квадратних метрів та вміщує 6 спальних місць. Для комфортного проживання є уся необхідна техніка та мультимедіа. Квартира оснащена теплою підлогою та містить кондиціонер.

Квартира розташована на першому поверсі будинку. Біля нього є парк, дитячий майданчик, супермаркети, ринок, автовокзал тощо.

850 гривень за добу

Однокімнатна квартира на Проспекті Гагаріна, неподалік ТЦ Дафі, за добу коштує 850 гривень. Її площа становить 30 метрів квадратних. Спальних місць в оселі налічується 4. Для комфортного перебування квартира оснащена побутовою технікою та мультимедіа.

Житло знаходиться на 5 поверсі будинку. Біля нього є розважальні заклади, дитячий майданчик, супермаркети, заклади харчування тощо.

1300 гривень за добу

У Нагорному районі, неподалік лікарні Мечникова, добова оренда однокімнатної квартири коштує 1300 гривень. Загальна площа приміщення становить 40 метрів квадратних. В оселі є 4 спальних місця. Квартира оснащена всією необхідною побутовою технікою та мультимедіа.

Квартира розташована 1 поверсі. Неподалік будинку є дитячий майданчик, магазини, музеї тощо.

1700 гривень за добу

Квартиру «VIP» біля ТЦ Мост-Сіті, яка містить 2 кімнати, на добу можна орендувати за 1700 гривень. Загальна площа приміщення становить 65 квадратних метрів. При цьому в оселі налічуються 3 спальних місця. Для комфорту мешканців передбачена уся необхідна побутова техніка та мультимедіа. Також у квартирі є власне джакузі.

Квартира знаходиться на 19 поверсі. Біля будинку є дитячий майданчик, магазини та супермаркети, розважальні заклади, ресторани та кафе тощо.

2000 гривень за добу

Двокімнатна «VIP» квартира, яка знаходиться в центрі міста, коштує 2000 гривень за добу. Загальна площа такого житла становить 50 квадратних метрів. Кількість спальних місць у квартирі – 4. Для комфортного перебування є вся необхідна техніка та мультимедіа.

Житло знаходиться на 5 поверсі будинку. Біля нього знаходяться розважальні заклади, магазини та супермаркети, автовокзал тощо.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version