Site icon Наше Місто

Як відновлюють ТЦ “Барабашово”, який в минулому році зруйнували росіяни (Фото, відео)

Новини Дніпра: Відновлення ринку "Барабашово"

В Харкові в минулому році окупанти обстріляли найбільший ринок Східної Європи «Барабашово». Нині крок за кроком триває його відновлення. Про це стало відомо з офіційної сторінки ТЦ в Facebook, передає «Наше місто».

Днями завершено капітальну реконструкцію дороги по вулиці Раєвської, уздовж господарських рядів.

Силами адміністрації відремонтоване покриття проїжджої частини. Тепер відвідувачі можуть з комфортом пересуватися ринком.

Крім того, на базі Дитячого центру творчості відкрили безкоштовний розважальний простір для дітей.

«Тут можна не тільки подивитися мультфільми, пострибати на батуті або завести нових друзів. Аніматори допоможуть реалізувати творчі здібності кожної дитини. А тим часом батьки мають можливість займатися шопінгом і бути спокійними: дитина під наглядом і не нудиться», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 17 березня 2022 року росіяни завдали ракетного удару по Харкову. В результаті чого спалахнула сильна пожежа на «Барабашово».

20 березня окупанти знову запустили ракети по Харкову. І знову на «Барабашова» виникла масштабна пожежа. В результаті, величезний ринок перетворився на згарище.

Нещодавно суд виніс вирок коригувальнику ударів по харківському ринку «Барабашово».Він отримав 12 років тюремного ув’язнення.

Категорія: Відео, Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version