Site icon Наше Місто

Чекала на вагітність 15 років, а народила у Дніпрі: переселенка мріє показати двійнятам звільнений Луганськ

Наталія родом з Луганщини. Жінці довелося двічі тікати від війни. В 2014 році покинула все і поїхала з окупованого росіянами Луганська до Сєвєродонецька. Але у 2022 році і з цього міста також довелося тікати через військові дії. Детальніше про дивовижну історію переселенки повідомляє «Суспільне Дніпро», пише «Наше Місто».

«Наш під’їзд ще цілий. А сусідній вигорів. Спогади – є спогади. Хочеться пройтися рідною вуличкою, де бігала малою. Деякі фото є в телефоні та на фотоапараті, є весільні фото і все. Немає навіть фото мого батька», – розповідає Наталія.

Жінка каже, що переїхавши з Луганська до Сєвєродонецька, вони з чоловіком до останнього сподівалися, що війна буде нетривалою і вони вже незабаром повернуться додому в Луганськ. Але сталося не так, як гадалося. Через військові дії довелося тікати й з Сєвєродонецька.

Деякий час Наталія проживала в Черкаській області, в березні 2023 вагітною приїхала до Дніпра. Жінка зізнається, що вони з чоловіком 15 років планували дитину. Вона пройшла складний шлях різноманітних досліджень та лікування і нарешті 17 жовтня 2023 року народилися двійнята.

«Моя заповітне бажання здійснилося – народилися мої синочки. В синенькому – Назар, а в жовтенькому – Матвійко. З двійнею важко, але воно того варте. Діти – це радість. Зараз я маю жити далі заради своїх синів. Я сподіваюся, що ми повернемося додому, я вірю в це. У Дніпрі добре приймають, але вдома – є вдома. Дуже хочу щоб найскоріше настала наша перемога і ми поїхали додому», – каже щаслива матуся.

Категорія: Важливо, Війна, Новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version