Site icon Наше Місто

Карбонара, чизкейк та оладки з гарбуза: де у Дніпрі можна скуштувати страви з осіннього овоча

Карбонара, чизкейк та оладки з гарбуза: де у Дніпрі можна скуштувати страви з осіннього овоча

Гарбуз – це не тільки головний символ осені, а ще й справжній вітамінний делікатес. Його можна назвати найуніверсальнішим осіннім овочем, оскільки з гарбуза можна приготувати найрізноманітніші кулінарні шедеври: від вже знайомих всім супів до неочікуваних десертів. Де у Дніпрі можна скуштувати смачні та корисні осінньо-гарбузові страви, – повідомляє сайт «Наше Місто».

Традиційний інгредієнт осіннього меню – це гарбуз. Він виділяється серед інших овочів не тільки своїм яскравим кольором, але й великою користю для організму. Гарбуз є джерелом найрізноманітніших вітамінів, тому осінню, коли організм особливо потребує енергії та поживних речовин, страви з додаванням такого овоча є незамінним елементом раціону.

При цьому, існує велика кількість справжніх кулінарних шедеврів з гарбуза. Такі страви можна спробувати у деяких закладах Дніпра.

Гарбузова карбонара

The Loft Gastropub пропонує цікаву осінню страву з несподіваною інтерпретацією італійський пасти з гарбузом. Коштувати вона буде 220 гривень.

Гарбузовий крем з Каррі на основі кокосового молока

Кафе «Кохай» у своєму меню має екзотичну осінню страву з гарбуза. Скуштувати її можна за 180 гривень.

Веган крем-суп з гарбуза з лисичками, чипсами з батату та кокосовим молоком

Flip Neo Bistro вразив несподіваним поєднанням веганських інгредієнтів. Осіння страва у закладі коштуватиме 168 гривень.

Салат з гарбузом, креветками та в’яленими томатами

The Loft Gastropub пропонує у своєму сезонному меню незвичайний вітамінний салат, який має спробувати кожен. Скуштувати його можна за 295 гривень.

Вершкова панакота з гарбузом

У Bene.dp продають десерт з ніжним вершковим смаком, де гарбуз поєднується з лохиною. Спробувати такий делікатес можна за 155 гривень.

Гарбузові оладки з грибним кремом

У закладі The Loft Gastropub у Дніпрі можна придбати осінні гарбузові оладки. Така незвичайна страва буде коштувати 165 гривень.

Гарбузовий чизкейк

DoubleDecker cake&coffee у своєму сезонному меню пропонує низку солодощів з гарбуза. Гарбузовий чизкейк стає справжнім хітом цього сезону. Цілий десерт на 1200 грамів можна придбати за 1075 гривень

Гарбузовий торт

Торт з гарбузовими бісквітами, шоколадом та вареним згущеним молоком можна посмакувати за 1140 гривень, придбавши 1600 грамів десерту у DoubleDecker cake&coffee. Один шматочок торту буде коштувати 190 гривень.

Гарбузове лате

Посмакувати справжньою гарбузовою кавою можна у DoubleDecker cake&coffee. Така пропозиція діє лише в осінній сезон.

За матеріалами «КУСТ»

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version