Site icon Наше Місто

Яблучний пиріг, що тане у роті: простий рецепт, навіть для підлітка

Яблучний пиріг, що тане у роті: простий рецепт, навіть для підлітка

Осінь – сезон яблук, приготувати легкий рецепт ніжного яблучного пирога пропонує сайт  «Наше місто».

Все дуже просто, впорається навіть підліток.

Інгредієнти:

Для апетитної скоринки:

Такий пиріг оптимально випікати у формі діаметром 22-23 сантиметри, вистеляємо пекарським папером, змащуємо вершковим маслом, обсипаємо манною крупою і струшуємо зайве.

Відразу вмикаємо духовку на температуру 180°, щоб гарно прогрілась.

Яблука чистимо від шкірки, ріжемо на тоненькі пластинки, скроплюємо соком лимона, щоб не потемніли.

Яйця розбиваємо в глибокий посуд, всипаємо цукор і трохи збиваємо. Вливаємо молоко. Борошно і пекарський порошок з’єднуємо і просіваємо. Цедру з лимона натираємо і додаємо в борошно. Змішуємо яєчну та борошняну суміші і вимішуємо тісто. Виливаємо на скибочки яблук та обережно перемішуємо, щоб яблука були ніби у плівці.

Перекладаємо в форму. Посипаємо цукром і розкладаємо шматочки вершкового масла. Ставимо у духовку і печемо від 40 до 60 хвилин в залежності від особливостей вашої духовки.

Смачного!

Категорія: Афіша, Новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version