За вікном вже холоди та дощі, а отже настав час для затишних вечорів з чашкою гарячого напою та смачного десерту. Якщо на смачненьке не хочеться витрачати багато часу, можна приготувати швидкий та смачний Наполеон, для якого потрібно лише 4 інгредієнти. Як приготувати класичний, але легкий торт, – повідомляє сайт «Наше Місто».
Якщо ви полюбляєте популярний у всьому світі торт Наполеон, але не хочете витрачати купу часу та грошей на його приготування, цей рецепт для вас.
Інгредієнти:
- Листкове тісто (бездріжджове) – 800 г
- Вершки 33%. – 500 мл
- Згущене молоко – 200 мл
- Ваніль
Спосіб приготування
Листкове тісто потрібно нарізати на смужки по розміру своєї форми. Вкладаємо пергамент і розподіляємо смужки тіста. Запікаємо приблизно 12 хвилин при температурі 180 градусів.
Кілька паличок потрібно лишити на крихту, а решту – використайте для торта.
Готуємо крем
Збийте холодні вершки до стійкої маси і додайте згущене молоко з ваніллю.
Збираємо торт
На форму потрібно викласти пергамент. 2 столові ложки крему розподіліть по ньому і викладайте перший шар трубочок Далі просто потрібно розкладати шари по черзі. Накриваємо форму харчовою плівкою та відправляємо у холодильник на 2-3 години, а ще краще – на ніч.
Потім подрібнюємо трубочки блендером до крихти і покриваємо торт з усіх сторін.