Skip to content

Вже з 1 листопада: Київстар відключить всіх клієнтів від популярної послуги

Ксенія Куземко

З 1 листопада компанія Київстар планує припинити надавати послугу, яка була доступна абонентам протягом понад 20 років. Останні роки вимоги користувачів до цієї послуги значно впали через наявність більш сучасних методів передачі інформації. Про яку саме послугу йде мова – читайте в матеріалі «Наше місто».

З листопада компанія Київстар припинить надавати послугу, яка допомагала абонентам надсилати зображення та відео за допомогою MMS.

“У зв’язку з тим, що обмін MMS повідомленнями вже не має попиту, а ця технологія застаріла, з 31 жовтня 2023 року компанія Київстар припиняє надавати послугу надсилання та отримання MMS для всіх абонентів мережі”, – говориться у повідомленні.

У компанії зазначили, що функція автовідповідач у вигляді MMS, яка надавалася на базі послуги, та пакети MMS, що входили в умови деяких корпоративних тарифних планів – також припинять свою дію.

Послуга мультимедійних повідомлень (MMS) представляє собою стандарт, який дозволяє користувачам передавати між мобільними пристроями повідомлення, що включають в себе мультимедійний контент, такий як зображення та звуки, на відміну від звичайних текстових повідомлень SMS.

Категорія: Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: