Site icon Наше Місто

Ціни на газ взимку 2023-2024 у Дніпрі: скільки будемо платити

У зимовому сезоні 2023-2024 в Україні побутові ціни на природний газ залишатимуться незмінними. Ця ситуація обумовлена чинністю мораторію, який забороняє підвищення тарифів на ряд комунальних послуг. Прогнозується, що цей мораторій залишатиметься в силі до закінчення воєнного стану. Про це розповів голова “Нафтогазу України” Олексій Чернишов в ефірі DW, пише «Наше місто».

Відповідно, тариф на газ поки що не зміниться. Більшість споживачів (клієнти “Нафтогазу”) платитимуть по 7,96 грн/кубометр.

Він зазначив, що з метою захисту інтересів громадян України, були введені обмеження на підвищення тарифів. І важливо зазначити, що цей мораторій на підвищення тарифів для побутових споживачів залишається в силі. Варто відзначити, що ця заборона стосується не всіх видів комунальних послуг, а обмежена цінами на природний газ, опалення та гарячу воду.

Щодо майбутньої зими, то, за словами Чернишова, у підземних сховищах України у жовтні 16 млрд кубометрів газу. І цього вистачить на проходження опалювального сезону.

Категорія: Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version