Skip to content

Скандал у Новомосковську: біля легендарного дерев’яного Свято-Троїцького собору будують нелегальну автомийку

Софія Танченко

Новини Дніпра: Скандальна автомийка у Новомосковську

В історичній частині міста Новомосковськ ледь не в притул із легендарним дерев’яним Свято-Троїцьким собором – будують автомийку. Місцеві жителі обурені таким сусідством, передає “Наше місто” з посиланням на 11канал.

Будівництво автомийки почалося ще у травні. Тоді місцеві одразу забили на сполох. Люди зібрали підписи, написали заяви та звернулися до міськради та прокуратури. Результат — автомийку швидко знесли.

Але радіти довелося не довго. Адже через 3 місяці будівництво відновилось на тому ж місці.

В мерії ж зазначають, що будівництво незаконне. Зокрема й через те, що автомийка знаходиться поряд з історичною пам’яткою — легендарним дерев’яним Свято-Троїцьким собором.

З’ясувалося, що ділянку, де встановили скандальну автомийку, у міста орендує Дніпропетровське обласне підприємство автобусних станцій. Тобто місцевий автовокзал. Його керівництво і віддало цей клаптик землі невідомому підприємцю під автомийку.

Місцева влада запевняє, цього робити вони не мали права. Тож будуть діяти рішуче. Вже написане чергове звернення до правоохоронних органів. Саму ж автомийку знесуть. Рішення про це приймуть на найближчий сесії. Тобто завтра.

Втім, будівництво навіть не думають зупиняти. Нині там кипить робота!

Категорія: Відео, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: