Site icon Наше Місто

Заборонено святкувати ці дні народження: які дати слід уникати, аби не накликати проблем

Заборонено святкувати ці дні народження: які дати слід уникати, аби не накликати проблем

Святкування дня народження – це завжди весела та радісна подія, яка наповнена позитивними емоціями. Зазвичай ми чекаємо цей день із нетерпінням, готуємося до нього та відзначаємо разом з рідними та друзями. Проте якщо більшість дат можна сміливо святкувати, вважається, що деякі можуть принести великі неприємності. Які саме дні народження не варто святкувати, – розповість сайт «Наше місто».

На думку експертів, святкування деяких дат може запустити в житті ряд нещасливих моментів, які будуть переслідувати людину ще дуже довго. Люди вже звикли до того, що святкування 40 років може негативно вплинути на іменинника. Святкування такої дати вважається несприятливим, оскільки цифра 40 асоціюється зі злом і стражданнями. Наприклад, у Біблії повінь під час Великого потопу тривала 40 днів, Ісус перебував на землі після свого воскресіння також 40 днів. Проте окрім цієї дати існують ще декілька, які вважаються несприяливими для святкування іменин.  

9 років

Хоч для дітей у цьому віці святкування дня народження є великою та довгоочікуваною подією, цей день краще не відмічати. Наші предки часто асоціювали цифру 9 з поминками, тому вважається, що святкування дев’яти років не призведе ні до чого хорошого. 

13 років

Число 13 у багатьох культурах вважається нещасливим та навіть проклятим. У народі вважають, що в цей день можуть відбуватися неприємні події. А якщо 13 років виповнюється ще й в п’ятницю – від свята точно краще відмовитися і провести вечір у спокійній домашній обстановці. На думку багатьох людей, якщо святкувати тринадцятий день народження у п’ятницю – нещастя можуть почати траплятися не тільки з іменинником, а ще й з людьми, які також були присутні на святі.

33 роки

Наші предки завжди ставилися з великою обережністю до числа 33, оскільки саме у 33 роки Ісуса розіпʼяли на хресті. Тому в цю дату також рекомендується утриматися від святкування іменин.

53 роки

Вважається, що справжнє старіння людини починається в 50 років. Езотерики та астрологи переконані, що пишне святкування 53 року народження прискорює процес старіння. Тому святкування цієї дати може негативно позначитися на життєвій силі іменинника.

Категорія: Новини Дніпра, Рубрики, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version