Site icon Наше Місто

Скандал в Одеській області: на ремонт “Равлика” у зоні відпочинку виділили півмільйона гривень

Скандал в Одеській області: на ремонт "Равлика" у зоні відпочинку виділили півмільйона гривень

Черговий скандальний тендер під час війни провели на Одещині. Цього разу ласий шмат від бюджету відхопили на капітальний ремонт пам’ятного знаку “Равлику” на Одещині, про це пише сайт «Наше місто» з посиланням на інформацію у системі публічних закупівель Prozorro.

На повне оновлення парку, що знаходиться у селі Трояндове Доброславської громади Одеської області, витратили трохи більше ніж 470 тисяч гривень. Найцікавіше тут те, що сам парк був відкритий лише 2 роки тому – у 2021 році, чому раптом знадобився капітальний ремонт цієї зони відпочинку не зрозуміло. До того ж, у кошторисі робіт немає навіть натяку на ремонт самого  пам’ятного знака “Равлику”, хоча саме такою була зазначена мета тендеру. Проте місцеві чиновники знайшли, куди витратити бюджет – на встановлення нової декоративної скульптури за 157 тисяч гривень, також плануються садово-паркові ліхтарі за 100 тисяч, лавочки та урни з попільничками. Звичайно ж, без бруківки та бордюрів не обійшлося

Тендер вже успішно завершили, а єдиним учасником та переможцем став ФОП Грабовенко Валерій Аврамович, який вже неодноразово виконував роботи за бюджетні кошти Доброславської громади. Ремонтні роботи планують завершити до кінця цього року. І це — у розпал війни. Коли гинуть наші воїни звільняючи рідну землю від загарбників, коли потрібні зброя і техніка, коли кожен українець має докласти максимум зусиль для перемоги – у селі Трояндове витрачають півмільйона гривень на нові статуї та лавочки з урнами.

Категорія: Важливо, Україна

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version