Skip to content

Скажені гроші: скільки у Дніпрі коштують шуби та вироби з хутра

Анна Диброва

Скаженні гроші: скільки у Дніпрі платять за шуби та вироби з хутра

Все холодніше за вікном, і попри регулярні потепління, зима зовсім скоро принесе справжні морози. А у таку погоду деякі дніпрянки точно захочуть похизуватись новим хутряним пальто чи шубкою. Сайт  «Наше місто» з посиланням на «Дніпровську панораму» пропонує ознайомитись з цінами на шуби у Дніпрі.

Найдорожча шуба, яку вдалось знайти журналістам у Дніпрі –  із соболя, шиншили та ще й елементами пітона. Коштує таке диво сім з половиною тисяч доларів. Поміряти цей шедевр не можна, тільки якщо ви підтвердите готовність за неї заплатити.

Загалом шуби з використанням хутра соболя – найдорожчі. Середня ціна від 125 – 230  тисяч гривень.

Трохи бюджетніша – норка, коштує в середньому 45 – 85 тисяч гривень. Тут є різні варіанти за кроєм і кольором. Переважно у цьому сезоні носять просторі моделі, А-силуету. А також комбіновані моделі з використанням шкіри та інших видів хутра.

Є вибір і для скромнішого гаманця. Від 8 до 20 тисяч гривень можна підібрати вироби з мутона, кози та стриженого кролика. Великий вибір кольорів та фасонів. Ця цінова категорія хоч і не вирізняється таким шиком як соболеві шуби, однак має більш сучасний крій, і такі шубки будуть  значно функціональніші під час носіння.

Утепляйтесь на здоров’я!

І не забувайте, що світові бренди відмовляються від використання натурального хутра, це робить моду доступнішою по ціні і гуманнішою по суті.

Категорія: Афіша, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: