Site icon Наше Місто

Весілля під час чуми: скандальна наречена зі Львова придбала елітний авто Audi Q8, працюючи у ДБР

27-річна Роксолана Москва, яка була нареченою на скандальному весіллі під Львовом 7-8 жовтня, раніше працювала у Львівському територіальному управлінні Державного бюро розслідувань. Під час роботи на держслужбі вона стала власницею Audi Q8. Ціна авто під час реєстрації була вказана — 2 324 822,5 грн (за тодішнім курсом це приблизно 85,5 тис. доларів). Про це повідомляє «Наше місто» з посиланням на Lviv.media.

Роксолана Москва влаштувалася на роботу у ДБР у 2018 році на посаду провідного спеціаліста сектору кадрової роботи та державної служби ТУ ДБР. У той час директором ДБР був Роман Труба, а Роксолана— племінниця його колишньої дружини.

Роксолана Москва досі володіє цим автомобілем і систематично порушує правила дорожнього руху. Тільки впродовж поточного року її 7 разів оштрафували за неправильну парковку. Згідно з інформацією, отриманою з автоматизованої системи виконавчого провадження, Роксолана несвоєчасно оплачувала штрафи, і виконавча служба вимагала від неї сплати.

Нагадаємо, Роксолана Москва стала дружиною колишнього прокурора Ростислава Ільницького. Вони влаштували розкішне весілля в п’ятизірковому Emily Resort, на якому гостей розважали відомі українські артисти. Така розкішна церемонія під час війни викликала гнів громадськості.

Категорія: Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Україна

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version