Skip to content

У Дніпрі містян запрошують на безкоштовні курси польської мови

Анна Диброва

У Дніпрі містян запрошують на безкоштовні курси польської мови

У Дніпрі на базі місцевого освітньо-культурного простору Гончаренко центр запустили безкоштовні уроки польської мови для дорослих. Менторка курсу — освітянка з Харкова Ірина Погребняк, яка переїхала до Дніпра з початком повномасштабного вторгнення. Про нову можливість для дніпрян повідомляє сайт «Наше місто» з посиланням на організаторів.

За словами директорки освітнього простору Вікторії Паніної, безкоштовні курси польської — це відповідь на запит відвідувачів центру.

«Спочатку ми запустили безоплатні уроки англійської, але вже тоді мали близько десяти заявок на польську мову. З часом провели опитування щодо нових курсів у центрі — і польська виявилася в лідерах! А потім нам пощастило познайомитися з пані Іриною, яка професійно володіє мовою та погодилася викладати її для дніпрян», — ділиться директорка.

Ірина Погребняк — переселенка з Харкова. У рідному місті освітянка мала власну школу іноземних мов, а 2007 року отримала звання «Харків’янка року в галузі мистецтва та культури». Викладанню польської Ірина присвятила 10 років життя, паралельно навчаючи всіх охочих ще й італійської.

«Ірина дійсно закохана в свою справу. І коли ми обговорювали навчальну програму, з’ясувалося, що польська не така вже й легка для вивчення, як може здаватися. Адже писати й говорити дійсно правильно — дуже важко. Але Ірина готова зробити все можливе, аби наші студенти не помітили цих труднощів та з легкістю опанували нову для себе мову», — додає Вікторія Паніна.

Курс польської мови для дорослих у Гончаренко центрі розрахований на чотири місяці. Як зазначають у центрі, йдеться про вивчення мови «з нуля», фактично з абетки. Крім того, у разі потреби команда готова продовжити навчання до 6 місяців, аби полегшити навчальний процес.


Аби зареєструватися на курс польської, достатньо заповнити коротку гугл-форму за цим посиланням.

Категорія: Новини Дніпра, Новини Культури Дніпра, Освіта

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: