Site icon Наше Місто

Температурні “гойдалки” з мокрим снігом: прогноз погоди на зиму 2023-2024 в Україні

Якою буде зима 2023-2024 в Україні – це питання, яке цікавить всіх мешканців країни перед настанням опалювального сезону, особливо в умовах можливого поновлення російських атак по енергетичній системі України. Чи очікувати суворих морозів і великих снігопадів взимку – читайте в матеріалі «Наше місто» з посиланням на Обозреватель.

За словами завідувачки відділу кліматичних досліджень та довгострокових прогнозів погоди Українського гідрометеорологічного інституту Вазіри Мартазінової, як і в минулі роки, цієї зими знову очікуються температурні “гойдалки”, щоправда, не такі сильні, як, наприклад, у теплу пору року, коли стовпчик термометра змінював показники на 10 градусів протягом двох днів.

Опадів буде мало. Причому через переважно плюсові температури це здебільшого буде сніг із дощем або мокрий сніг.

Прогноз Мартазінової на грудень передбачає, що цей місяць принесе відносно теплу погоду, що досить несподівано для цієї пори року. Однак в середині грудня передбачається різке похолодання з морозами, які можуть досягати -15 градусів. Варто відзначити, що це похолодання триватиме лише протягом кількох днів.

Якою буде погода на Новий 2024 рік

На жаль, погода на Новий рік, мабуть, знову буде зовсім не новорічною, без снігу та морозу. “З огляду на попередній рік йде така сама аналогія”, – зауважила метеорологиня. За її прогнозами, слід очікувати невеликий “плюс” удень і 0 або невеликий “мінус” уночі. Опади якщо й будуть, то незначні та у вигляді мокрого снігу.

Категорія: Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Україна

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version