Skip to content

Пошкоджено 21 житловий будинок та газопровід: ДСНС про наслідки ракетного удару по Обухівці

18 жовтня близько десятої години ранку до служби порятунку надійшло повідомлення про вибух у приватному секторі смт. Обухівка.  По прибуттю на місце події підрозділами було з’ясовано, що внаслідок ракетного удару загинула жінка. Про це повідомив начальник відділу зв’язків із ЗМІ ДСНС Сергій Ковтонюк, пише «Наше Місто».

«Четверо осіб поранено. Повністю знищено один приватний будинок, одна господарська споруда. Пошкоджено 21 житловий будинок, 11 господарчих споруд, 1 легковий автомобіль та газопровід низького тиску. До ліквідації наслідків удару від ДСНС було залучено понад 50 осіб особового складу та 12 одиниць техніки. Наразі зберігається небезпека щодо витоку газу. На місці працюють фахівці. Слідчі дії тривають», – повідомив начальник відділу зв’язків із ЗМІ ДСНС Сергій Ковтонюк .

За його словами, за допомогою до лікарів звернулись четверо поранених. Трьох було госпіталізовано до медичих закладів.

Неподалік від розбитих будинків розгорнуто мобільний пункт для прийому звернень громадян. Психологи надають допомогу місцевим жителям. Фахівці вибухотехнічної служби обстежують територію для виявлення небезпечних вибухових елементів.

Категорія: Важливо, Війна, Новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: