Site icon Наше Місто

Скільки коштує оренда смарт-квартир у Дніпрі

Скільки коштує оренда смарт-квартир у Дніпрі

У сучасному місті, де простір є дорогоцінним ресурсом, маленькі та компактні квартири стають дуже зручним, ефективним та стильним рішенням в одному флаконі. Тому наразі набирають обертів смарт-квартири з компактним простором та невеликою площею. Скільки коштує оренда смарт-квартир у Дніпрі, – розповість сайт «Наше місто».

У Дніпрі все популярнішими стають компактні смарт-квартири, які не вимагають великої площі. Вони, як правило, мають площу від 15 до 35 метрів квадратних. Натомість всередині смарт-квартири все організовано раціонально та комфортно, де кожна деталь є ретельно продуманою.

Смарт-квартиру в Індустріальному районі Дніпра, неподалік від МакДональдсу, можна орендувати за 6999 гривень в місяць. Площа однокімнатної квартири складає 20 метрів квадратних. При цьому оселя вже укомплектована всіма необхідними меблями та технікою. Така смарт-квартира здається на короткий або тривалий строк для одного або двох людей без шкідливих звичок, як повідомляє власник.

Квартира знаходиться на 4 поверсі 5-ти поверхового будинку, неподалік від якого є садочок, школа, дитячий майданчик, різні магазини тощо.

Квартира на ж/м Сокол площею у 32 квадратних метри можна орендувати за 9500 гривень за місяць. Вона містить одну кімнату та всі необхідні меблі та техніку для комфортного проживання. Кухня має площу 8 метрів квадратних та оснащення теплою підлогою, яка є і в санвузлі.

Квартира знаходиться на 5 поверсі 9-ти поверхового будинку, а неподалік від нього є дитячий садок, школа, місце для паркування та магазини.

Однокімнатна смарт-квартира на Перемозі 6 Соборного району здається за 6000 гривень на місяць. Загальна площа приміщення – 17 метрів квадратних, площа кухні – 1 квадратний метр. Містить необхідні для комфортного життя меблі та техніку. Додатковим плюсом є те, що власниця квартири не проти, аби мешканці жили разом зі своїми домашніми улюбленцями.

Квартира знаходиться на 8 поверсі 9-ти поверхового будинку. Біля нього є дитячий садочок, майданчик, школа, лікарня, різні магазини та заклади харчування.

Смарт-квартира в Дніпрі в Новокодацькому районі коштує 7000 гривень на місяць. Вона містить 1 кімнату та має загальну площу 23 квадратних метри. При цьому кухня становить 5 метрів квадратних. У квартирі є нові меблі та техніка, які потрібні для комфортного проживання. Підлога в оселі має керувальну систему обігріву.

Смарт-квартира знаходиться на 1 поверсі 9-поверхового будинку. Біля самого будинку є різні магазини та супермаркети.

Квартира в житловому комплексі «Щасливий» Шевченківського району з площею 20 метрів квадратних здається в оренду за 12000 гривень на місяць. Смарт-квартира спланована в кухню-студію, через що площа кухні складає 8 квадратних метрів. Усі необхідні меблі та техніка для комфортного проживання в оселі є.

Квартира знаходиться на 8 поверсі 10-ти поверхового будинку. В районі одного кілометра знаходиться ТЦ Дафі, а також поблизу будинку є різні магазини, дитячий садок, лікарні тощо.

На ЖК Щасливий-2 також є однокімнатна смарт-квартира, площею у 22 квадратні метри, яка коштує 14000 гривень. Оселя спланована у вигляді кухні-студії, має свіжий ремонт та усю необхідну техніку та меблі. Площа кухні при цьому становить 8 метрів квадратних.

Смарт-квартира знаходиться на 9 поверсі 10-ти поверхового будинку, неподалік неї є магазини та супермаркети, лікарні, дитячий садок. У радіусі 1 кілометра знаходиться ТЦ Дафі.

Смарт-квартиру в Соборному районі у житловому комплексі Бартоломео можна орендувати за 14000 гривень. Загальна площа однокімнатної квартири складає 30 квадратних метрів, площа кухні – 10. В оселі є всі необхідні меблі та техніка, а підлога має систему обігріву. Додатковим плюсом для тваринолюбів є те, що власник квартири дозволяє заселятися разом з домашніми улюбленцями, проте не сильно великими.

Квартира знаходиться на 17 поверсі 25-поверхового будинку. Поряд є дитячий садок та майданчик, школа, лікарня, магазини та супермаркети, заклади харчування тощо.

Категорія: Новини Дніпра, Рубрики, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version