Skip to content

Розрахований на 80 осіб: у Дніпрі перевірили Пункт Незламності в Центральній адміністрації

Новини Дніпра: Пункт Незламності в Центральній адміністрації

Сьогодні У Дніпрі черговий по місту, директор департаменту з питань місцевого самоврядування, внутрішньої та інформаційної політики Артем Нідєлько перевірив роботу Пункту Незламності, який знаходиться в будівлі Центральної адміністрації на просп. Лесі Українки, 65, передає «Наше місто».

«Наш Пункт Незламності розпочав свою роботу у перші ж дні, коли взагалі було створено такі місця по всій країні. Майже кожного дня сюди приходили люди, особливо коли не було світла. Тут працював генератор, можна було зарядити свої телефони. Приходили навіть студенти, аби повчитися чи попрацювати під час блекаутів, оскільки тут був доступ до світла і було тепло», – розповідає заступник голови Центральної адміністрації Богдан Галенко.

Пункт Незламності розрахований на 80 людей. Він забезпечений всім, що повинно бути відповідно до постанови Кабінету міністрів щодо їх функціонування. В приміщенні є санвузол, технічна та питна вода, їжа для перекусу та 2 аптечки. Також є куточок з іграми, книжками та розмальовками, аби дітям також було чим себе зайняти.

Тут змінені запаси питної води і продуктів харчування. Тут є прилади, якими можна обігріти приміщення. Тому у зимовий період сюди можна буде погрітися і випити гарячого чаю, зарядити ґаджети.

Єдине чого не вистачає у Пункті Незламності у Центральній адміністрації – це безперебійного інтернету. Наразі тут є лише вайфай, який працює лише при наявності електроенергії. Проте це питання мають вирішити у найближчий час.

Категорія: Важливо, Війна, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: