Skip to content

До 40 тисяч гривень на місяць: ТОП найоплачуваніших вакансій тижня у Дніпрі

Анна Диброва

До 40 тисяч гривень на місяць: ТОП найоплачуваніших вакансій тижня у Дніпрі

Від 40 тис. гривень – таку зарплату пропонують у Дніпрі. Стрімке зростання вакансій та рівня зарплат призупинилось цього тижня. Які професії чекають на дніпрян, читайте в матеріалі сайту «Наше місто» з посиланням на інспекцію з питань праці та зайнятості населення Дніпровської міської ради.

Інспекція з питань праці та зайнятості населення Дніпровської міської ради знову зібрала ТОП  найоплачуваніших  пропозицій по роботі за тиждень з 9 по 15 вересня 2023 року.

Інформація про всі вище зазначені й не тільки ці пропозиції на БЕЗКОШТОВНОМУ  телеграм каналі вакансій – https://t.me/Work_DniproUA.

  • Від 40 тис. грн пропонують зарплату керівник виробничої ділянки на одному з підприємств міста. Претенденти повинні мати від 5-ти років роботи за відповідним напрямком. Бажано металообробні та металопрокатні виробництва. А також мати досвід керування командою більше 20 чоловік та вміти читати креслення та технічну документацію. Тоді можуть розраховувати на хорошу зарплату та премії. З питань працевлаштування телефонувати за номером: (050)4547600 Василь Анатолійович
  • До 40  тис. грн обіцяють зарплату шиномонтажнику на  Rezina, що на проспекті Богдана Хмельницького. Кому цікаво телефонуйте: (095)9316298 або (06)6237011.
  • Від 35 тис. грн готові платити головному бухгалтеру у компанії, яка спеціалізується на харчовому виробництві. Більше інформацію про пропозицію можна дізнатися телефоном Telegram/Viber: (067)5633141 Олег Олексійович.До речі, минулого тижня рівень зарплати за вакансією головного бухгалтера на іншому підприємстві був на 5 тисяч вищий.
  • До 30 тис. грн пропонують кур’єру на своєму мопеді у нову службу доставки в Дніпрі #Каппі. До гарної зарплати обіцяють знижки 50% на продукцію компанії, компенсацію мобільного зв’язку  та забезпечення необхідними девайсами для комфортної роботи. Звертатися за телефоном або viber/telegram: (063)2178372
  • До 20 тис. грн  – на таку зарплату  шукають вчителя англійської мови у Smart Cookie Club. Всі деталі за телефоном: (093)8931310.

Окрім вище зазначених вакансій  є цікаві пропозиції для офіціантів(зарплата до 30 тис. грн),перукарів (зарплата до 30 тис. грн), адміністратора готелю (зарплата до 25 тис. грн).

Чимало пропозицій для піцайоло, сушистів, продавців, касирів.

Одразу дві торговельні мережі міста пропонують вакансії продавців, касирів(«Варус» – (068)7837797 Дарія), а також продавців консультантів («АТБ» -(050)084-78-90 Яніна). Мережі пропонують стабільну оплату праці і роботу поруч з домом, а ще цікаві бонуси.

Щодо бюджетної сфери.  То на сьогодні у школах міста є чимало вакансій вчителів-предметників і не тільки.

Більше інформації з контактами навчальних закладів за посиланням: https://humpolitic.dniprorada.gov.ua/category/vacancy/.

Правобережне управління соціального захисту населення Дніпровської міської ради запрошує на такі посади:

  •  – головний спеціаліст (відділу прийому громадян);
  • – фахівець з публічних закупівель;
  • – головний спеціаліст відділу соціальних гарантій;
  • – головний спеціаліст відділу аналітичної роботи;
  • – головний спеціаліст відділу реалізацій державних програм.

З питань працевлаштування телефонувати за номером: (050)035-12-29.

Інспекція з питань контролю за паркуванням Дніпровської міської ради запрошує на роботу інспекторів з паркування. Подробиці за телефоном: (093)082-66-51.

Більше пропозицій на БЕЗОПЛАТНОМУ муніципальному телеграм каналі: https://t.me/Work_DniproUA.

Долучайтеся, це дозволить Вам заощадити час та ресурси на пошуки співробітників.

Ви можете самостійно безоплатно у будь-який час доби розміщувати Ваші вакансії натиснувши у правому верхньому кутку на «Додати ВАКАНСІЮ» чи надіслати інформацію адміністратору @SergeyKylunenko.

На будь-які запитання, щодо роботи телеграм каналу, розміщення вакансій чи пошуку працівників готові відповісти співробітники Інспекції за телефонами:

+380 96 509 15 14 Сергій

+380 50 410 34 43 Фаїна

  • Наша сторінка у Фейсбук:  https://www.fecebook.com/workdniprorada
  • Наша сторінка у Інстаграм:  https://instagram.com/work_dniprorada
  • Наша електронна адреса: work@dniprorada.gov.ua
  • Наша адреса: м. Дніпро вул. Старокозацька, 52, каб.329, тел. 050-410-34-43.

#ВакансіїТижня

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: