Site icon Наше Місто

Чому у Дніпрі не вмикають опалення прямо зараз: Борис Філатов відповів на запитання містян

Інтерв'ю Бориса Філатова Наше місто осінь 2023 - Наше Місто

Дніпрян восени традиційно цікавить питання готовності міста до опалювального сезону, терміни та умови його початку.На це питання в ексклюзивному інтерв’ю «Наше місто» відповів мер Дніпра Борис Філатов.

За його словами, місто до опалювального сезону готове. Втім, в інтересах громади починати опалювальний сезон треба якомога пізніше.

«Ми іноді чуємо нарікання від містян: «Чому не вмикається опалення?» Це трохи дивує. В країні війна.

До того ж, населення міста має велику заборгованість перед міськими підприємствами теплоенерго — понад 1 млрд 200 млн. І люди не хочуть платити. А місцеве самоврядування компенсує різницю в тарифах, адже ціни на енергоносії зашкалюють. З цього приводу планую зустрічі з Олексієм Чернишовим, керівником НАК «Нафтогаз».

Згідно з прогнозами погоди, днями потеплішає. Тож ми усі — Дніпро, громада, країна загалом — зацікавлені розпочати опалювальний сезон якомога пізніше. Сподіваюсь, що згідно з нормативами будемо давати тепло у перших числах листопада», – резюмував Борис Філатов.

Наскільки готове місто та приватні компанії до можливих блекаутів? Чи задоволені батьки школярів змішаною системою навчання та скільки дитсадків відкриють у Дніпрі восени? Наскільки етично у наш воєнний час гучно та пафосно працювати закладам дозвілля та розваг?  Відповіді на найпоширеніші питання дніпрян у ексклюзивному інтерв’ю Бориса Філатова.

Категорія: Важливо, ЖКГ, Новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version