Site icon Наше Місто

У Соборному районі Дніпра сталася аварія на водогоні: комунальники приступили до ліквідації

У Соборному районі Дніпра сталася аварія на мережі водопостачання. Труба, що постачала воду до осель містян, почала протікати. Люди відразу звернулись до контакт-центру. Чи вирішено проблему, дивіться у відео Днепр оперативный пише сайт «Наше Місто».

Отримавши заявку, комунальники максимально швидко відреагували на повідомлення про надзвичайну ситуацію та приступили до ліквідації аварії.

«Знаходимося на перехресті вулиць Шевченка та Левка Лукʼяненка, зараз проводимо аварійно-розкопувальні роботи на водогоні діаметром 200 мм. У нас тут пошкодження, зараз ми до нього добираємось, визначимо стан пошкодження та будемо приймати міри… Водопостачання перекрили в 15 будинках у районі перехрестя вулиць Шевченка та Левка Лукʼяненка. Роботи плануємо закінчити до кінця робочого дня», – повідомив представник «Дніпроводоканалу» Ян Майдан.

У зв’язку зі складністю робіт фахівці були вимушені тимчасово припинити водопостачання за адресами:

Роботи планують закінчити сьогодні, до кінця дня. До ремонту водопроводу було долучено 1 аварійну бригаду та 5 одиниць спецтехніки. Фахівці КП «Дніпроводоканал» докладають максимум зусиль, щоб якомога швидше повернути воду до осель дніпрян.

Категорія: ЖКГ, Новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version