Простий але неймовірно смачний кекс, який потребує мінімум часу та зусиль, пропонує приготувати сайт «Наше місто».
Цей рецепт не вимагає ніяких хитрощів у приготуванні, і завжди вдається дуже ніжним та ароматним. Спробуйте – не пошкодуєте!
Інгредієнти:
- М’яке вершкове масло – 170 грам;
- Сіль та ванілін – по дрібці;
- Цукор – 170 грам;
- Яйця (кімнатної температури) – 3 штуки;
- Родзинки – 170 грам + борошно – 1 столова ложка;
- Борошно – 240 грам;
- Розпушувач – 3 грами.
До розм’якшеного вершкового масла додати сіль, ванілін та цукор. Добре збити міксером близько 4-5 хвилин. До суміші додати яйця по черзі і змішати міксером до пишності.
Родзинки залити окропом і залишити на 5-10 хвилин. Обсушити паперовими рушниками. Припорошити борошном і перемішати.
До борошна додати розпушувач. Цю суміш всипати невеликими порціями до яєчної маси та добре розмішати міксером.
Додати родзинки. Випікати у формі 20х10 см одну годину, при температурі 180 градусів.