Site icon Наше Місто

Проводжала сина на війну і сама пішла служити: історія косметологині з Дніпра, яка рятує життя на передовій

Проводжала сина на війну і сама пішла служити: історія косметологині з Дніпра, яка рятує життя на передовій

Після початку повномасштабної війни багато українців вирішили залишити своє минуле життя та відправитися на фронт, аби захищати країну та допомагати людям. Так сталося і з Наталею, яка зрозуміла для себе, що хоче бути корисною саме на фронті, – повідомляє сайт «Наше місто».  

Наталія мала приватний кабінет косметології та жила звичайним життям, не уявляючи, що колись опиниться в армії. 24 лютого, як розповідає Наталія, почувши перші вибухи в аеропорті Дніпра, відчула злість та ненависть за себе, своїх дітей та свою країну.

Коли жінка супроводжувала свого 21-річного сина Павла у військкомат, щоб подивитися куди його заберуть, в черзі почула, що потрібні медики. Наталя одразу подумала: «значить і я теж потрібна» та записалася на службу. Потрапивши на фронт медикиня обрала собі позивний «Вільна», який відповідав її характеру та настрою.

З перших днів «Вільна» прагнула допомагати на передовій, але спочатку її не допускали.

«Був смішний випадок: евакуаційна бригада отримала виклик і я рішуче заявила “я їду з вами!”, а лікар й каже: “добре, тільки принеси швиденько фізрозчин і поїдемо” і поки я повернулася, вже нікого не було», – згадує Наталія.

Але «Вільна» добилася свого і вже з липня цього року вона виїжджає на передову. Тут Наталія відчуває себе на своєму місці.

«Поки я можу бути корисною – я буду тут до кінця, до перемоги!»

Категорія: Війна, Новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version