Site icon Наше Місто

Мер Дніпра розповів, коли у місті відкриються садочки

Новини Дніпра: Коли відкриють садочки

У Дніпрі у новому навчальному році в очному форматі почали працювати більшість шкіл. Наразі батьки малюків цікавляться, коли ж у місті запрацюють дитячі садочки. На це питання в ексклюзивному інтерв’ю «Наше місто» відповів мер Дніпра Борис Філатов.

«До кінця місяця плануємо відкрити 20 садочків. До кінця листопада будуть працювати 47 дитсадків. Так, є питання, як бути, коли тривають сигнали повітряної тривоги, як діяти в таких ситуаціях.  Тож будемо дивитися і вчиняти відповідно до ситуації, аби убезпечити дітей, вихователів, працівників. З метою організації освітнього процесу для дошкільнят Дніпра у 82 садочках здійснюється улаштування найпростіших укриттів», – розповів Борис Філатов.

За яких умов розпочнеться опалювальний сезон? Наскільки готове місто та приватні компанії до можливих блекаутів? Чи задоволені батьки школярів змішаною системою навчання? Наскільки етично у воєнний час гучно та пафосно працювати закладам дозвілля та розваг? – Відповіді на найпоширеніші питання дніпрян у ексклюзивному інтерв’ю Бориса Філатова.

Категорія: Важливо, Навчальний рік 2023/2024, Новини Дніпра, Освіта, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version