Site icon Наше Місто

Хочу побачити, як росте донька: дніпрянка, яка бореться з раком, заробляє на життя в’язаними котиками

Новини Дніпра: Дніпрянка, яка бореться з раком, в'яже котиків

Дніпрянка Ірина Семакова-Пелих вже майже 2 роки бореться з важкою хворобою, ім’я якій рак. Аби не поглиблюватись у депресію та не стати жертвою зневіри вона почала займатись рукоділлям. Воно відкрило для неї другий подих, передає «Наше місто».

Їй тричі змінювали лікування. Вона пройшла 8 курсів агресивної хіміотерапії, в результаті чого втратила волосся, брови, вії.

«Я вже не можу робити багато речей, які робила раніше… Але не здаюся!!! Не маю права!!! На жаль, про повне одужання, в моєму випадку, мова не йде. Але подовжити життя можливо!!! Бо дуже хочеться побачити, як зростає моя 13-річна донька, хочеться якомога довше побути зі своїм коханим чоловіком і 83-річним татком. Весь цей час одним із способів подолати депресію для мене стало рукоділля. Я в’яжу гачком котиків», – розповіла Ірина.

Наразі це єдиний вид її заробітку. Змоги працювати інакше в неї нема, оскільки жінка має ІІ (неробочу) групу інвалідності.

Тому кожен, хто хоче підтримати її і допомогти, може придбати собі м’якеньку іграшку.

«Якщо ви хочете допомогти мені у боротьбі з хворобою, то можете придбати будь-якого з наявних або обрати модель і замовити. А якщо ви не шанувальник котів, то можете, зустрівши на вулиці, просто обійняти мене – це теж не аби яка підтримка», – сказала жінка.

Ціна одного котика 270 грн. Ціна сердечка 65 грн. Для замовлення звертайтеся в особисті повідомлення в Facebook або за номером 067-936-936-1 (Viber).

Категорія: Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version