Skip to content

Бал Сатани: мережу обурило елітне весілля експрокурора у Львові

Відгуляли весілля так, що про нього вже понад тиждень говорить вся Україна. Експрокурор зі Львова Ростислав Ільницький і його наречена Роксолана Москва 7 і 8 жовтня святкували неймовірно помпезне весілля, загальний кошторис якого становить кількадесят мільйонів гривень. Подробиці повідомляє TSN, пише «Наше Місто».

Десятки тисяч доларів на виступи зірок, двометровий торт і сотні гостей. Львівська еліта ошелешила країну розкішним весіллям під час війни і похизувалася цим у соцмережах. Користувачі з обуренням відреагували на ті відео.

«Все, що там відбулося – це танці на кістках. Хочеш робити весілля – роби, народжуй дітей, влаштовуй хрестини, це нормально. Але не в таких же масштабах», – сказала підписниця Vylish в ТікТок.  

А масштаби дійсно вражають. Гуляли весілля у п’ятизірковому комплексі поблизу Львова два дні поспіль. Серед гостей – відомі депутати, прокурори, міністри, бізнесмени та мільйонери. Загалом за два дні на весіллі потанцювало 800 людей. А розважали цю компанію відомі зірки: Оля Полякова, Дзідзьо та Олександр Пономарьов. З відкритих джерел можна порахувати у скільки обійшлися зірки – понад 50 тисяч доларів, а це майже 2 мільйони гривень. Торт обійшовся у 100 тисяч гривень.

На свої образи пара не поскупилася і витратила ще кілька десятків тисяч доларів. Лише сукня може коштувати від 5 до 10 тисяч доларів. І усе це наречена виклала у соцмережі, аби помпезність побачили всі. Але замість вітань молодята отримали море хейту.

«Їм потрібне було це весілля. Колишніх прокурорів не буває. Він вирішив одружитися на дівчині з ДБР. Але і дівчині це весілля було потрібне, бо прізвище у неї Москва. Вони знайшли одне одного»,- каже користувач ТікТоку.

У мережі вимагають і покарання для гостей, які прийшли на весілля.

 «Потрібно мобілізувати тих, хто насміхається над країною і влаштував бал Сатани», – сказав інший користувач ТікТоку.

Доля критики перепала і на адресу зірок, які розважали львівську еліту.

Журналісти декілька разів намагалися зв’язатися з Ростиславом Ільницьким, щоб розпитати його про важливі деталі і вартість весілля, але він не відповідав на дзвінки. Не йшла на контакт і мама нареченої — адвокатеса Богдана Москва.

Новини Дніпра: шалене весілля у Львові - Наше Місто

Батьки молодих – заможні люди. Можливо, це вони профінансували свято. Проводити весілля під час війни не заборонено. Та чи доречні такі масштаби та показуха у соцмережах – вже інше питання.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: