Магазинне вівсяне печиво містить багато трансжирів, цукру й емульгаторів, які роблять цей десерт шкідливим для талії та здоров’я. «Наше Місто» пропонує рецепт корисного вівсяного печива з яблуками. Готувати його дуже легко, а смак вражає.
Вам знадобиться:
- 60 г. вершкового масла
- дрібка солі
- 70 г. цукру
- 1 яйце
- 120 г. вівсяних пластівців
- 60 г. борошна
- 0,5 ч.л. розпушувача
- 1 ч.л. кориці
- 1 яблуко
Спосіб приготування:
До мʼякого вершкового масла додаєм сіль та цукор, перетираємо лопаткою до однорідності та додаємо яйце.
Додаємо вівсяні пластівці, борошно, розпушувач та корицю. Перемішуємо до однорідності.
Яблуко нарізаємо дрібними шматочками та додаємо до тіста, перемішуємо аби кожне яблучко було в тісті.
Формуємо печиво вологими руками та викладаємо на пергамент.
Відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на 20 хвилин. Готове печиво має добре підрумянитись.
Смачного!