Skip to content

Я відповідав за захист Дніпра: комбриг тероборони міста про обвинувачення в перевищенні службових обов’язків

Олександр Водолазький - Наше Місто

Командиру 128 бригади тероборони міста Дніпро Олександру Водолазькому – відомому військовому, який з перших хвилин повномасштабного вторгнення організував захист обласного центру – вручили підозру і клопотання про арешт за перевищення службових обов’язків. Сам Водолазький після проведеного у нього обшуку звернувся через свою сторінку у Фейсбук до громадськості з проханням надати розголосу цій ситуації, повідомляє сайт «Наше місто».

Як повідомили правоохоронні органи, підозра стосується того, що Олександр Водолазький у березні 2022 року надав наказ будувати взводні опорні пункти та пункти блокування на Набережній Дніпра на орендованих ділянках приватних підприємців.

«Ви пам’ятаєте, що на початку березня 2022 року була дуже складна обстановка, росіяни щоденно просувалися на сотні кілометрів, були оточені Київ, Харків, Чернігів, захоплений Херсон. Почалися ракетні обстріли Дніпра. З дня на день ми чекали російські війська на підступах Дніпра. Для цього будувалася оборона міста і навколо нього. Я відповідав за захист Дніпра», – заявив Водолазький.

Наразі відомо, що 16-17 жовтня його викликають в Київ на допит в ДБР.

На захист Олександра Водолазького у соцмережах виступили відомі волонтери, громадські діячі, журналісти.

Категорія: Війна, Кримінал, Новини Дніпра, Новини політики Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: