Site icon Наше Місто

Яблучний штрудель з лаваша: швидкісний рецепт для ласунів

Яблучний штрудель з лаваша: швидкісний рецепт для ласунів

Осінь асоціюється з початком холодів та дощів. А у ласунів — із закриттям сезону освіжаючого мохіто та морозива. На зміну прохолодним ласощам приходять теплі домашні десерти. Швидкий рецепт штруделя пропонує скуштувати сайт «Наше місто».

Інгредієнти:

Приготування:

Яблука очистити від шкірки та нарізати товстими кільцями, або дольками. Пересипати цукром та корицею. Додати ванільний цукор та нарізане шматочками вершкове масло. Перекласти суміш на сковороду і злегка обсмажити на середньому вогні до карамелізації яблук.

Лаваш розрізати вздовж на рівні половини, посипати панірувальними сухарями. На край лаваша викласти ароматну суміш обсмажених яблук і згорнути його рулетиком.

Викласти штрудель на змащене маслом деко та відправити в гарячу (до 170°C) духовку на 15-20 хвилин. Перед подачею, ще гарячий штрудель можна посипати цукровою пудрою.

Неймовірно самачно, якщо подати до ще гарячого штруделя кульку морозива. Холодне морозиво з гарячими карамелізованими яблуками – поєднання, яке не залишить вас байдужими!

Категорія: Афіша, Новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version