Skip to content

Графіки відключення світла ДТЕК у Дніпрі і області будуть 4-8 годин: як знайти свою чергу

Графіки відключення світла ДТЕК у Дніпрі 2023 - Наше Місто

Забезпечення українців світлом — справжній виклик для енергетиків. Восени минулого року російські окупанти посилили обстріл енергетичної інфраструктури України. Внаслідок цього по всій Україні були проблеми з електроенергією, а світло в оселях подавали за графіками. У цьому році енергопостачальники у більшості регіонів вже приготували графіки. Не виняток і Дніпропетровська область. На сайті ДТЕК Дніпровські електромережі за адресою можна знайти графіки відключення і дізнатися, до якої групи відноситься споживач. Проте в компанії нещодавно заявили, що ці графіки розміщені на сайті постійно, проте наразі вони не застосовуються, повідомляє сайт «Наше місто».

Як дізнатися в якій черзі відключення ваша адреса

  1. Перейти за посиланням Перевірка поточних відключень за адресою.
  2. Ввести місто, вулицю і номер будинку.

Як бачимо, ці графіки значно відрізняються від тих, які діяли у Дніпропетровській області у грудні-січні 2022-2023. Максимальна тривалість відключення світла становить 8 годин і можлива тільки один раз на тиждень. Причому на 4 години світло планують відключати вночі, а ще на 4 години – у пікові періоди навантаження на енергосистему. На більшість днів тижня наразі в графіках стоять 4-годинні відключення електроенергії.

 Графіки відключення світла ДТЕК у Дніпрі 2023 - Наше Місто

Фахівці прогнозують важчу, ніж торік, зиму 2023-2024 в Україні через, зокрема, ймовірні масовані обстріли енергосистеми російськими агресорами. Водночас як військові, так і енергетики готові реагувати на них. Про це детальніше дивіться у нашому сюжеті.

Категорія: Війна, ЖКГ, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: