Skip to content

У Дніпрі завершують облаштування укриття у Міському палаці дітей та юнацтва на вул. Робочій, 81

Укриття у Міському палаці дітей та юнацтва на вул. Робочій, 81 - Наше Місто

Сьогодні, 12 жовтня, в. о. директора департаменту молодіжної політики та національно-патріотичного виховання Дніпровської міської ради Сергій Луденський проінспектував хід робіт по дооблаштуванню ще одного тимчасового укриття на базі закладів позашкільної освіти. Це укриття на вул. Робоча, 81, що на базі КПНЗ «Міський палац дітей та юнацтва» Дніпровської міськради, повідомляє сайт «Наше місто».

Укриття у Міському палаці дітей та юнацтва на вул. Робочій, 81 - Наше Місто

«На облаштування цього укриття було виділено 400 000 грн. В першу чергу всі укриття облаштовуються для безпечних занять дітей, які мешкають у місті Дніпро, саме це приміщення за ініціативи міського голови було передано для роботи гуртку «Пласт Дніпро». Це найстарша молодіжна організація, яка виховує громадян України на основах моралі та співдружності. Саме вони будуть тут займатись, після того як приміщення вже буде готове до використання. Зазначу, що укриття розраховане на 100 осіб», – розповів в. о. директора департаменту молодіжної політики та національно-патріотичного виховання Дніпровської міської ради Сергій Луденський.

Тут зробили другий евакуаційний вихід, заклали старі вікна, виконали ремонтні роботи у вбиральнях, облаштували вентиляцію, встановили необхідну пожежну сигналізацію, встановили протипожежні металеві двері.

Тепер на цій філії закладу позашкільної освіти діти можуть спокійно навчатися та ходити на улюблені гуртки.

 «Ми зробили такі ремонтні роботи: пожежну сигналізацію, вентиляцію, замінили двері на металеві протипожежні, зробили другий вхід, заклали вікна, замінили освітлення. Так, на сьогодні чекаємо ще пожежні щити. Залишилося зробити косметичні ремонти та завезти меблі. Це приблизно 3-4 тижня, і ми вже розпочнемо заняття офлайн», – додала директор КПНЗ «Міський палац творчості дітей та юнацтва» Альона Шульга.

Укриття у Міському палаці дітей та юнацтва на вул. Робочій, 81 - Наше Місто

Категорія: Війна, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: