Site icon Наше Місто

Купити електропростирадло у Дніпрі: скільки коштують і як вибрати безпечне

Купити електропростирадло у Дніпрі: скільки коштують і як вибрати безпечне

Вже настав час ретельно готуватися до холодних днів та морозних ночей. Одним із ефективних рішень для боротьби з холодами є сучасні електричні простирадла. Як обрати якісне та безпечне електропростирадло та скільки воно коштує, – розповість «Наше місто».

Електричні простирадла – це інноваційний винахід, який стає справжнім порятунком у холодну пору року. Такий пристрій розташовується під постільною білизною та гріє ліжко за допомогою вбудованих нагрівальних елементів.

Проте, багатьох хвилює небезпека при використанні такої термопостілі, оскільки простирадло працює від електроенергії. Аби запобігти ураженню струмом чи короткого замикання потрібно обрати якісне електропростирадло.

Головним критерієм безпеки є низька напруга виробу. Більшість простирадл з підігрівом працюють на 12/24 Вольт – така напруга не несе небезпеки здоров’ю людини. Тож при виборі електропростирадла варто звертати на це увагу. Також, найкращим варіантом буде – обрати простирадло оснащене захистом від перегріву і автовідключенням, щоб виключити можливість загоряння приладу.

Матеріал покриття може бути як натуральним, так і синтетичним. У більш дорогих моделях використовується бавовна, вона приємна до тіла, не викликає алергії, добре пропускає повітря. Але такі матеріали швидше забруднюються, тому що легше вбирають вологу. Добре зарекомендували себе синтетичні тканини – це поліамід, полікотон, фліс, поліестер. Вони довговічні, менше забруднюються, не мнуться, легкі в догляді.

В Українських інтернет-магазинах можна знайти різні цінові категорії такого товару. Як правило, дорожчі простирадла мають функцію регулювання підігріву, інколи навіть на декількох користувачів, довгий та надійний шнур та можливість прання в пральній машині. Також ціна може залежати від виробника, матеріалу та розміру.

Так, одне з найдорожчих простирадл в інтернет-магазині можна знайти за 11800 гривень. Розмір його стандартний – 80 на 150 см. Головними перевагами виробу за таку ціну є можливість роздільно регулювати температуру в зоні тіла і ніг та функція керування зі смартфону. Також виріб має світловий індикатор, швидкий нагрів та можливість прати в машинці чи вручну. Матеріал простирадла – фліс та бавовна.

Найдешевшим на цьому сайті є електропростирадло стандартного розміру за 470 гривень. Тип керування тут лише механічний, проте є захист від перегріву. Матеріал простирадла – поліамід та байка. Додаткових функцій, як і можливості прати виріб, тут немає.

Електропростирадло з середньою ціною та достатньо високим рейтингом серед покупців коштує 2699 гривень. Воно має стандартний розмір, світловий індикатор, 3 температурні режими, механічний тип керування та можливість прання у пральній машинці чи вручну. Матеріал простирадла – фліс.

Як і при купівлі будь-якого електричного виробу, обираючи простирадло з підігрівом варто прочитати інструкцію з його використання.

Головні правила використання.

Заборона використання для дітей до 5 років, оскільки дитина в ранньому віці може не встигнути добігти до туалету. А потрапляння рідини на електричні нагрівальні елементи простирадла можуть привести до замикання.

Як заявляє більшість виробників, електропростирадла бажано зверху накривати звичайним простирадлом, для кращого збереження виробу. Тож колір та дизайн виробу не має великого значення.

Варто також регулярно перевіряти стан кабелів живлення та ізоляцію.

Кому не можна користуватися електропростирадлом

Користуватися електропростирадлом не варто людям, у яких є такі проблеми зі здоров’ям:

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Україна

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version