Skip to content

У Дніпрі перевірили ремонт укриття на Робочій (Фото)

Новини Дніпра: Ремонт укриття на Робочій

У Дніпрі за програмою розвитку ООН проводять ремонт найпростішого укриття за адресою вулиця Робоча, 168. Черговий по місту, секретар міської ради Олександр Санжара разом з Ігорем Кістеньовим-Кавказьким,  керівником проєкту перевірили хід робіт, передає «Наше місто».

Головна мета проєкту ПРОООН – облаштування безпечного простору для людей в якості захисних споруд цивільного захисту, що відповідає державним правилам забудови та санітарно-гігієнічним нормам. 

Укриття знаходилося в критичному стані. Приміщенні укриття має площу 150 м2 та розраховане на 103 особи.

В рамках робіт було розроблено проектну документація та отримано позитивний Експертний звіт. Мікропроєкт передбачає поточний ремонт найпростішого укриття, запроектовані роботи спрямовані на покращення комфорту та безпеки його відвідувачів . 

На цьому об’єкті передбачені роботи по заміні електромережі, системи опалення, водопровідних та каналізаційних систем. Також в процесі виконання ремонтних робіт замінено зовнішню каналізаційну мережу, яка була не передбачена проєктом, встановлення сучасної системи вентиляції. 

Також передбачено встановлення нових міжкімнатних дверей та сучасну систему протипожежного захисту. Враховуючи потреби людей з інвалідністю, передбачено встановлення пандусу, що полегшує доступ мешканців до будівлі та укриття. Для молодших відвідувачів передбачено облаштування спеціального дитячого куточка, де вони можуть безпечно гратися під час перебування в приміщенні. 

Також проєктом передбачено закупівлю меблів та спеціалізованого обладнання для комфортного та безпечного перебування. 

Ремонт вартістю близько 105 тис. доларів США є результатом співпраці між Європейським Союзом, Дніпровською міською радою та Програмою розвитку Організації Об’єднаних Націй (ПРООН).

Категорія: Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: