Skip to content

Швидкий, дешевий та без випічки: рецепт ніжного торту «Капучіно»

Швидкий, дешевий та без випічки: рецепт ніжного торту «Капучіно»

З осінніми холодами приходить особлива можливість відчути тепло та затишок, сидячи вдома з близькими та смакуючи гарячу каву зі смаколиками. Рецепт торту «Капучіно» вразить своєю швидкістю та легкістю в приготуванні, оскільки воно не займе більше 15-20 хвилин, а неймовірно ніжний смак цього десерту припаде до смаку всім шанувальникам гарячих напоїв зі смаколиками, – повідомляє сайт «Наше місто».

Ніжний осінній торт «Капучіно» надасть можливість зануритися в приємну домашню атмосферу, даруючи вам і вашим близьким щасливі миті гастрономічної насолоди.

Для приготування вам знадобиться:

  • 5 пакетиків розчинної кави «Капучіно» або «3 в 1»
  • 200 мл окропу
  • 20 г швидкорозчинного желатину
  • 600 мл сметани 20%
  • 100 г цукрової пудри
  • трохи печива для основи

Спосіб приготування:

Пакетики розчинної кави потрібно висипати в миску, залити окропом та розмішати. Дочекайтеся, поки кава трохи охолоне (приблизно до 70 градусів), додайте швидкорозчинний желатин і знову розмішайте, щоб він розчинився. Не варто додавати желатин до дуже гарячої рідини, оскільки тоді не отримаєте необхідного ефекту.

До сметани додайте цукрову пудру, збивайте міксером кілька хвилин.

Форму для торта потрібно змастити олією або вершковим маслом. До сметани додайте каву з желатином, збивайте ще 1 хвилину. Перелийте у форму.

Зверху потрібно викласти шар печива. А потім відправити в холодильник на 1 годину – для стабілізації. Потім зніміть форму та перекладіть торт на тарілку. Торт виходить дуже легкий, але при цьому він ситний та має приємний кавовий смак.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Україна

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: