Site icon Наше Місто

В Україні злетіли ціни на оренду квартир: яка ситуація на Дніпропетровщині

В Україні злетіли ціни на оренду квартир: яка ситуація на Дніпропетровщині

В Україні підскочили ціни на оренду квартир. За рік найбільше подорожчала оренда у Херсонській, Волинській, Чернігівській та Кіровоградській областях. А от на Дніпропетровщині ціни навпаки впали. Наразі найдешевше орендувати однокімнатну квартиру можна на Херсонщині, а найдорожче – у Львівській області та у Києві. Дніпро, традиційно, також тримає високу планку цін, повідомляє сайт «Наше місто», з посиланням на звіт аналітичного центру українського маркетплейсу  Dim.ria.

Зменшилась ціна на оренду нерухомості у Івано-Франківській, Чернівецькій, Тернопільській, Житомирській, Дніпропетровській, Полтавській та Запорізькій областях.

Вартість оренди житла в Дніпрі, як і в інших містах, залежить від багатьох чинників. Так, можна орендувати однокімнатну без свіжого ремонту за 4-5 тисяч гривень, а можна знайти також однокімнатну в кращому стані за 12-17 тисяч гривень на місяць.

Ціни на оренду квартир залежать від таких факторів:

Середні ціни на оренду житла по регіонах України:

До речі, орендна плата за квартири зростає у всій Європі. На дефіцит вільного житла та попит вплинула трудова міграція та наплив біженців із України.

Категорія: ЖКГ, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version