Site icon Наше Місто

У Дніпрі в ресторані відвідувачі отруїлися «Цезарем» і «Хачапурі»: подробиці

У Дніпрі в ресторані відвідувачі отруїлися «Цезарем» і «Хачапурі»: подробиці

 У Дніпрі повідомили про випадки гострих кишкових інфекцій. Ними стали два харчові отруєння в одному із закладів громадського харчування, – повідомляє сайт «Наше місто» з посиланням на Головне управління Держпродспоживслужби.

На днях до головного управління Держпродспоживслужби в області надійшли два екстрені повідомлення про випадки захворювання на гострі кишкові інфекції. Обидва пацієнти були госпіталізовані і мають різні порушення функцій шлунково-кишкового тракту.

Постраждалі вважають, що отруєння сталося після того, як вони з’їли страви «Хачапурі» та «Цезар» в одному із закладів Дніпра.

Для встановлення причин отруєння експерти провели епідрозслідування та інспектування у закладі громадського харчування, а також дослідження біоматеріалу хворих та працівників закладу.

З’ясувалося, що обидва хворих та всі працівники закладу мають патогенну бактерію Salmonella Enteritidis, яка викликає сальмонельоз.

В додаток до цього, у закладі громадського харчування було виявлено ряд порушень у частині санітарно-гігієнічних питань та у сфері якості та безпечності харчових продуктів:

Зважаючи на порушення, роботу закладу громадського харчування було припинено на 10 днів, а також було складено протокол про адміністративне правопорушення.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version