Site icon Наше Місто

Завтра у Дніпрі деяким абонентам відключать газ: адреси

Новини Дніпра: Оплата за повірку лічильника газу

Станом на 18:00 у Дніпрі тривають  аварійні роботи на підвищувальній насосній станції по вул. Подєбрадській, досі знижено тиск на верхніх поверхах будинків по вул. Подєбрадській, 1, 3, 5, 7, 9, 11, 17, 19, а також по просп. Слобожанський, 63, 65, 67, 69, 71, 73, 77, 79, 81, 83, 83-А, 85 та вул. Дарницька, 4, 7, 9, 11. Нормативний тиск буде відновлено у найближчий час. Про це повідомляє сайт «Наше Місто» з посиланням на міську владу.

Бригади КП «Дніпроводоканал» продовжують аварійні роботи за такими адресами:

Подачу води за всіма вище вказаними адресами буде відновлено одразу після завершення робіт.

Без відключення водопостачання сьогодні КП «Дніпроводоканал» максимально швидко відпрацював звернення містян, пов’язаних з водопостачанням та водовідведенням, що надійшли до «Контакт-центру» Дніпровської мерії. Очищено засмічень та усунено пошкоджень на понад 50 об’єктах.

Станом на 18:00 насосно-фільтрувальні станції працюють у штатному режимі. Аварій чи знеструмлень на цей час немає.

Дніпровська філія ТОВ «Газмережі» національного оператора «Нафтогаз» повідомляє, що сьогодні тривали і завтра, 9 жовтня будуть продовжені  ремонтні роботи на системі газопостачання. Через це тимчасово обмежено розподіл природного газу для мешканців таких житлових будинків:

За повідомленням «Газмережі» відновлення подачі газу буде після закінчення регламентних робіт. При цьому споживачам необхідно забезпечити доступ працівникам газової компанії в кожне газифіковане помешкання. Інформацію про відключення газу, запуск та правила безпеки можна найти на Фейсбук сторінці ДФ «Газмережі».

Категорія: Важливо, ЖКГ, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version