Site icon Наше Місто

Починається загадковий коридор затемнень: чого чекати дніпрянам

14 жовтня, у день молодика, Земля має увійти в період коридору затемнень. Завершиться він 28 жовтня частковим місячним затемненням. Як може вплинути цей період на наше самопочуття, повідомляє сайт «Наше Місто».

Коридор затемнень – дуже цікавий період від повного до молодого місяця або навпаки. Сонячне затемнення буде під час повні, а місячне затемнення — при молодому місяці. Цей час вважають досить складним періодом.

 Астрологи радять у ці дні бути особливо обережними тим, хто страждає на серцево-судинні захворювання, безсоння та нав’язливі страхи. У цей час підвищується дратівливість, що може спровокувати сварки та конфлікти. Тому слідкуйте за тим, що говорите, і не піддавайтеся негативним емоціям.

Під час затемнень бажано більше відпочивати і перебувати на свіжому повітрі. А ось вживати алкоголь, курити і переїдати категорично не можна.

У період коридору затемнень найнесприятливішими днями вважаються перші й останні дні затемнень. У ці дні астрологи не рекомендують починати важливі справи й ухвалювати рішення.

Категорія: Новини Дніпра, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version