Skip to content

Україну накриє холодний фронт із заморозками і мокрим снігом: яку погоду очікувати у Дніпрі

Погода у Дніпрі жовтень 2023 - Наше Місто

З суботи, 7 жовтня, територією України проходитимуть два атмосферні фронти, які принесуть похолодання і опади. Перший накриє Волинь, Рівненщину та Харківщину, де збільшиться хмарність, місцями пройдуть невеликі дощі. Другий, який прийде у неділю, 8 жовтня, зачепить протягом доби всі регіони, повідомляє сайт «Наше місто» з посиланням на синоптикиню Наталку Діденко.

«У неділю буде дощ, часом навіть сильний дощ. Південно-західний вітер переходитиме на північно-західний, із штормовими поривами!

Температура повітря в тилу фронту відчутно знизиться і становитиме вдень +9+14 градусів, на півдні ще затримається тепліша погода на кілька градусів.

У ніч на понеділок, 10 жовтня, ймовірні заморозки! Найхолодніше буде в Карпатах, де 8-го жовтня передбачається мокрий сніг!», – розповіла вона.

Погода у Дніпрі жовтень 2023 - Наше Місто

У Дніпрі 7 жовтня температура повітря вдень буде помірною – до +18 градусів. У неділю, 8 жовтня, у місті обіцяють сильний дощ і до +13 градусів. У понеділок, 10 жовтня, температура повітрі впаде до +10 градусів вдень і до +6 вночі.

Погода у Дніпрі жовтень 2023 - Наше Місто

Категорія: Афіша, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: