Skip to content

Фейк про водія, який вигнав військового: у Дніпрі розповіли, хто вдягає піксель заради 15 грн

Анна Диброва

2 жовтня соцмережами розлетівся обурений допис про те, що у міському транспорті Дніпра відмовили у безкоштовному проїзді військовому! Попри те, що власницю акаунту, з якого розповсюдили цю інформацію, не можна індентифікувати, як конкретну особу – журналісти «Наше місто» попросили прокоментувати ситуацію спеціаліста департаменту транспорту та транспортної інфраструктури Дніпровської міськради Івана Васючкова.

Він повідомив, що за останні 3,5 роки у Дніпрі не було жодного випадку відмови військовим з УБД в безкоштовному проїзді.

Зате були випадки, коли писали про військових, а виявилося, що з транспорту висадили:

– нетверезого рибалку в штанах хакі;

– представника ТЦК, який не має пільг у громадському транспорті.

Тож, за результатами перевірок всі оприлюднені випадки не були підтверджені і не відповідають інформації, яку намагалися поширювати!

Щодо останньої ситуації у маршрутці 87 А Іван Васючков розповів:

«На автопідприємстві повідомили, що за останні дні була тільки одна ситуація, яка може бути схожа на ту що описує громадянка, а саме: коли два співробітника охоронної агенції намагалися проїхати безкоштовно, але, оскільки водії їх вже знають в обличчя, водій відмовив їм у пільговому проїзді. Ці люди не військові, а просто цивільні, які працюють на охоронному підприємстві».

Якщо у вас виникли питання чи пропозиції, щодо роботи громадського транспорту у Дніпрі, їх можна вирішити швидко і ефективно через офіційну скаргу на гарячу лінію міської ради. Також – написати на сторінки департаменту в соціальних мережах. Зокрема, у телеграм каналі департаменту, де можна оперативно отримати відповідь безпосередньо від відповідальних співробітників транспортних підприємств.

Анонімні хейтерські дописи, які дискредитують водіїв у соцмережах, фактичному покращенню роботи транспорту не сприяють.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Транспорт в Дніпрі

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: