Skip to content

Як у Дніпрі працює громадський транспорт 2 жовтня (схема руху)

Софія Танченко

Новини Дніпра: Як працює громадський транспорт 2 жовтня

На сьогодні, 2 жовтня, у Дніпрі через ремонт трамвайного переїзду на перехресті вулиць Січеславської Набережної та Княгині Ольги, будуть зміни у русі деяких трамвайних маршрутів. З 9:30 до 18:00 трамваї №7, №12 та №17 будуть прямувати на площу Старомостову через вулицю Вокзальну, без заїзду до Річкового вокзалу. Маршрут №19 буде скорочено до площі Десантників (район Амурського мосту), без заїзду на площу Старомостову, передає “Наше місто”.

Також, через ремонт трамвайного переїзду на перехресті вулиць Львівської та проспекту Сергія Нігояна, будуть зміни в русі громадського транспорту. Трамвайні маршрути №11 та №15 будуть об’єднані і прямуватимуть за такою схемою:

Дніпровський машинобудівний завод – вулиця Робоча – вулиця Володимира Антоновича – проспект Івана Мазепи – вулиця Криворізька – проспект Івана Мазепи – вулиця Володимира Антоновича – вулиця Робоча – Дніпровський машинобудівний завод. Маршрут №14 тимчасово припинять, а тролейбусний маршрут №4 не буде працювати.

Крім того, змінена схема руху деяких автобусних маршрутів. Автобуси №№34, 44, 73 та 106 у напрямку від залізничного вокзалу прямуватимуть через Січовий провулок. Автобуси №№75-К, 86, 90, 141, 146-А та 157-А об’їжджатимуть автовокзал через вулицю Щепкіна у обох напрямках.

Будь ласка, звертайтесь до офіційного сайту КП “Дніпровський електротранспорт” або Telegram-бота, щоб дізнатися розклад руху електротранспорту. Також, в місті будуть працювати 92 автобусних маршрути з 699 автобусами (у тому числі 103 великої місткості).

Категорія: Важливо, Новини Дніпра, Транспорт в Дніпрі

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: