Site icon Наше Місто

Фітнес-клуби Дніпра 2023: що пропонують і скільки коштують абонементи

Фітнес-клуби Дніпра 2023: що пропонують і скільки коштують абонементи

Спорт є важливою частиною життя, що допомагає нам підтримувати фізичне та психічне здоров’я. У сучасному світі заняття спортом стають все більш зручними: у кожному місті є різноманітні спортзали з професійним обладнанням та кваліфікованими інструкторами. Де у Дніпрі знайти зал, який підійде саме вам, – повідомляє «Наше місто».

Фізична активність є ключовою складовою здорового способу життя. У наш час більшість людей проводять сидячий образ життя, перебуваючи в офісі на роботі, або надаючи перевагу автомобілям, замість піших прогулянок. Це може призвести до численних проблем зі здоров’ям. Тому, аби підтримувати своє фізичне здоров’я, українці все частіше звертаються до спортивних залів.

Незалежно від ваших цілей – будь то покращення фізичної форми, зниження ваги, підтримка здоров’я серця чи психологічний релакс – спортивні зали можуть надати всі необхідні інструменти та підтримку.

Так, у Дніпрі для занять спортом можна відвідати такі відомі зали для спортивних тренувань.

Fit4you. Такий фітнес-центр надає можливість займатися з консультацією тренера, відвідувати групові тренування, кросфіт зону та тренування для дітей.

Fit4you

Абонемент для стандартних тренувань на місяць можна придбати за ціною 760 гривень за 8 тренувань та 1080 гривень за 12 тренувань. Також можна придбати абонемент на 3 та 6 місяців, або ж купити на 1 рік – цей абонемент надає безлімітне користування залом.

Можна також придбати й разове відвідування як в офлайн, так і онлайн. Воно коштуватиме 150 гривень за тренування в залі, а онлайн – 60 грн.

Для студентів у фітнес-центрі ціна є зниженою. Також є тренування для дітей, ціна яких також нижча, за «дорослий стандарт».

Окрім тренувань, центр також пропонує своїм відвідувачам масаж, солярій та дитячу кімнату.

Наступна спортивна зала має назву Skylife.

Skylife

Тут 8 тренувань за 1 місяць коштують 450 гривень, а 12 – 550 гривень. Також є можливість придбати безліміт тренувань на 1 місяць – коштувати це буде 650 гривень.

Skylife також має прайс на фітнес зал. У ньому абонемент з 8-ми тренувань коштує 600 гривень, а з 12 – 750.

Як у тренажерному, так і у фітнес залі є можливість відвідувати індивідуальні тренування або групові заняття. Додатково фітнес-центр пропонує розробити програму харчувань або тренувань на місяць за 500 гривень.

У центрі є можливість займатися гімнастикою, повітряною гімнастикою, пілатесом, танцями high heels тощо. Є заняття і для дітей, зокрема тренування з повітряної гімнастики пропонуються дітям від 4-х років

Фітнес-клуб Hard Core окрім звичайного тренажерного та фітнес залів має у своєму арсеналі уроки з ММА.

Hard Core

8 тренувань на місяць можна придбати за ціною 700 гривень, з розрахунку 1 тренування – 150 гривень. 1 тренування з фітнесу коштує так само.

Абонемент на місяць у тренажерний зал з вільним відвідуванням коштує 1200 гривень, а «Вільний безлім» фітнес+тренажерний зал – 1450 гривень.

Є можливість займатися індивідуально з тренером у тренажерному та фітнес залах. А також відвідувати уроки з ММА (змішані бойові мистецтва).

Клуб також пропонує спробувати вертикальний солярій за ціною 14 гривень 1 хвилина.

Мережа фітнес-клубів Ferrum також є достатньо популярним закладом, який користується попитом серед дніпрян.

Ferrum

1 заняття придбати за 100 гривень. Вільне відвідування тут за 1 місяць коштує 525 гривень, якщо займатися без тренера, та 610 гривень, якщо заняття будуть супроводжуватися кваліфікованим інструктором.

Абонемент на 1 місяць з 8-ми занять коштує 660 гривень, з 12 – 850 грн. Індивідуальні тренування як у тренажерному, так і у фітнес залах коштують 260 гривень 1 заняття.

Категорія: Новини Дніпра, Рубрики, Спорт

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version