Site icon Наше Місто

Тест-драйв закладів Дніпра: де можна смачно поїсти равликів та скільки вони коштують

Тест-драйв закладів Дніпра: де можна смачно поїсти равликів та скільки вони коштують

У світі гастрономії існує найрізноманітніший вибір страв, але однією з найцікавіших залишаються равлики. Вони стали смаколиком у багатьох країнах світу, тому ресторани з равликами здобувають все більшу популярність. Де у Дніпрі можна відвідати такі делікатеси, повідомляє сайт «Наше місто».

Світ кулінарії завжди був прихильником експериментів та несподіваних поєднань смаків. Цікавим є той факт, що спочатку равлики вважалися їжею для бідних через їхню доступність та розповсюдженість. Проте з часом вони стали вишуканою стравою французької кухні.

Сьогодні, для того, аби посмакувати равликів, необов’язково потрібно відвідати французький ресторан. Заклади громадського харчування все частіше почали додавати у свої меню страви з равликами через їхню популярність.

Одним з популярних закладів, де можна скуштувати равликів, у Дніпрі є Pa-si-ju. Кафе «Pa-si-ju» витримане в стилі французького провансу, тому атмосфера закладу так і манить скуштувати французьку страву.

Так, одне з найпопулярніших страв з равликами, Рапани смажені з часником та цибулею, у закладі коштують 265 гривень за 180 грамів. Також кафе пропонує Равликів по-Бургундськи за 215 гривень за 6 штук.

Ресторан «Артист» пропонує у своєму меню Соте з рапанів у вершковому соусі за 700 гривень, не вказуючи кількість равликів.

У «Флагмані» є багато страв з морепродуктами, проте равлики є лише в одному варіанті. Так, Рапани в грибному соусі з картоплею коштують 269 гривень за 170 грамів.

Кафе «Черчілль» також не має великого асортименту страв з равликів. Тут переважають блюда з устрицями та м’ясом. Проте, одну страву з такими молюсками все ж таки вдалося знайти – це Равлики запечені з часниковим маслом. Їх тут можна придбати за 299 гривень за 70 грамів.

Категорія: Новини Дніпра, Рубрики, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version