Site icon Наше Місто

Пропонують навіть 200 тис. грн: ТОП професій з найвищою зарплатою в Україні

Пропонують навіть 200 тис. грн: ТОП професій з найвищою зарплатою в Україні

Сьогоднішній ринок праці поступово змінюється, стаючи більш різноманітним. Не дивлячись на розвиток сучасних технологій, в Україні спостерігається попит на фахівців робітничих професій та працівників сфери торгівлі. Як разом із попитом зростає заробітна плата, – розповість «Наше місто» з посиланням на Урядовий портал.

Наразі деякі професії в Україні стають надзвичайно прибутковими завдяки попиту на спеціалістів у цих галузях. Так, на сайті Урядового порталу кількість пропозицій роботи на сьогодні виглядає так:

При цьому максимальний розмір зарплати на запропонованих вакансіях коливається від 40 000 до понад 200 000 гривень:

Такий високий рівень оплати праці роботодавці пропонують кваліфікованим працівникам з досвідом роботи за виконання складних завдань чи за роботу в особливих умовах. Тому часто серед вимог до кандидатів можна зустріти високий рівень освіти, знання іноземних мов, уміння працювати у стресових ситуаціях та розв’язувати виробничі проблеми.

Середній розмір заробітної плати у вакансіях, що подаються до служби зайнятості, становить 11 тис. гривень, зокрема для:

За кількістю вакансій можна сказати, що роботодавці найбільше шукають:

Також варто зауважити, що в базі даних служби зайнятості є окремі пропозиції роботи з відносно високою заробітною платою, наприклад:

Категорія: Новини Дніпра, Освіта, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Україна

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version