Site icon Наше Місто

Українці зібрали майже 500 тис. грн на квартиру бабусі і онучці з Підгородного, житло яких зруйнувала ракета

В Підгородному квартиру родини Таран розтрощила ракета, яка потрапила в будинок. Про те, як українці не залишилися байдужими до трагедії людей, – розповідає «Наше місто» з посиланням на Відкритий канал.

3 червня 2023 року квартиру родини було зруйновано. Все літо бабуся Галина з дев’ятирічною онучкою Анею прожили в маленькому металевому вагончику на дачній ділянці.

Проте сусіди, друзі та батьки з танцювального колективу Ані не залишилися байдужими то такої трагедії. Аби родина не зимувала у вагончику, усі навколо почали допомагати як інформаційно, так і донатами. Ініціатором збору в соцмережах стала Вікторія, керівниця танцювального гуртка, де займається дівчинка.

«Дуже багато було бажаючих допомогти родині, – розповідає Вікторія, – дякуючи всім українцям було назбирано 490 тисяч гривень».

У нову оселю першою, на вдачу, запустили домашню улюбленицю Мурасю. Після цього Галина з Анею почали перевозити речі та облаштовувати житло. Тепер родина має власну квартиру, хоч і невелику. Вона знаходиться неподалік від минулої, тому для дівчинки з бабусею звикати до нових друзів та сусідів не довелося.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version