Якщо ви любите солодке, але зовсім не має часу на його приготування – приготуйте десерт за 5 хвилин і без випікання. В основі торта згущене молоко, вершковий сир та какао. Про це пише «Наше місто» з посиланням на 24 канал.
Інгредієнти:
- 180 грамів печива;
- 80 грамів вершкового масла;
- 150 грамів молока;
- 30 грамів желатину;
- 400 грамів вершкового сиру;
- 200 мілілітрів жирних вершків;
- 300 грамів згущеного молока;
- 3 столові ложки какао.
Приготування:
Підготуйте для торта круглу форму діаметром 18 сантиметрів. Бортики вкрийте ацетатною плівкою.
Ретельно подрібніть печиво в крихту за допомогою блендера.
Розтопіть вершкове масло та додайте до крихти – перемішайте.
Викладіть її як основу для торта, втрамбуйте склянкою. Бортики робити не потрібно.
Відправте основу для торта в холодильник на кілька хвилин.
У ледь теплому молоці розчиніть желатин.
Окремо збийте блендером вершковий сир, згущене молоко та вершки.
Влийте желатин з молоком та ще раз збийте до однорідної маси.
Розділіть масу на дві рівні частини. Одну залишіть як є, а в іншу додайте какао – перемішайте.
Викладайте торт на пісочну основу за принципом: 2 столові ложки білого крему, дві столові ложки крему з какао.
За допомогою звичайної дерев’яної палички окресліть орнамент на торті: від центру і до центру торта.
Готовий торт відправте в холодильник на кілька годин, щоб він застиг.
Готовий торт вийміть з форми, зніміть ацетатну плівку та розріжте на порційні шматочки. Смачного!