Skip to content

Десерт за 5 хвилин: рецепт оригінального торта зі згущенкою та сиром

Ксенія Куземко

Якщо ви любите солодке, але зовсім не має часу на його приготування – приготуйте десерт за 5 хвилин і без випікання. В основі торта згущене молоко, вершковий сир та какао. Про це пише «Наше місто» з посиланням на 24 канал.

Інгредієнти:

  • 180 грамів печива;
  • 80 грамів вершкового масла;
  • 150 грамів молока;
  • 30 грамів желатину;
  • 400 грамів вершкового сиру;
  • 200 мілілітрів жирних вершків;
  • 300 грамів згущеного молока;
  • 3 столові ложки какао.

Приготування:

Підготуйте для торта круглу форму діаметром 18 сантиметрів. Бортики вкрийте ацетатною плівкою.

Ретельно подрібніть печиво в крихту за допомогою блендера.

Розтопіть вершкове масло та додайте до крихти – перемішайте.

Викладіть її як основу для торта, втрамбуйте склянкою. Бортики робити не потрібно.

Відправте основу для торта в холодильник на кілька хвилин.

У ледь теплому молоці розчиніть желатин.

Окремо збийте блендером вершковий сир, згущене молоко та вершки.

Влийте желатин з молоком та ще раз збийте до однорідної маси.

Розділіть масу на дві рівні частини. Одну залишіть як є, а в іншу додайте какао – перемішайте.

Викладайте торт на пісочну основу за принципом: 2 столові ложки білого крему, дві столові ложки крему з какао.

За допомогою звичайної дерев’яної палички окресліть орнамент на торті: від центру і до центру торта.

Готовий торт відправте в холодильник на кілька годин, щоб він застиг.

Готовий торт вийміть з форми, зніміть ацетатну плівку та розріжте на порційні шматочки. Смачного!

Категорія: Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Україна

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: