Site icon Наше Місто

Цукерки з черв’яками за 279 грн: у Дніпрі в Варусі спалахнув скандал

Дніпряни вирішили поласувати солодощами й придбали у супермаркеті “Варус” у Дніпрі цукерки “Ліщина” ТМ “Рошен”. Проте на заваді став черв’як, який висунувся просто зі смаколика. Про це повідомляє «Наше місто» з посиланням на Dnepr.info.

Як зазначається, зіпсований продукт дніпряни придбали в магазині на вул.Шолохова, 7.

Цукерки продаються на вагу, і їх вартість складає 278,70 грн за кілограм.

У PR-центрі супермаркетів Varus розповіли, що мережа провела розслідування щодо цього інциденту. З’ясувалося, що цукерки «Ліщина» ТМ «Рошен» справді не придатні для продажу – неякісний товар повністю зняли з продажу.

«Після отримання звернення від клієнта співробітники магазину одразу провели розслідування, під час якого було виявлено, що цукерки Ліщина ТМ Рошен справді не придатні для продажу. Товар приїхав до магазину 26.07.2023 із терміном придатності вжити до 30.04.2024. Останній продаж цукерок був 18.09, звернень щодо якості товару не було. Так як кожна цукерка знаходиться в окремій упаковці, то наявність в них живності або інших домішок побачити немає можливості, поки не розгорнути кожну з них. Неякісний товар повністю зняли з продажу. З нашого боку просимо вибачення у всіх клієнтів, які придбали зіпсований товар», — йдеться у повідомленні.

Категорія: Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version