Skip to content

У Дніпрі почались перевірки пунктів незламності (Фото)

У Дніпрі почались перевірки пунктів незламності - Наше Місто

У Дніпрі почались перевірки пунктів незламності. На базі закладів позашкільної освіти на сьогодні їх три. За адресами: вул. Космонавтів, 8, вул. Новосільна, 19,  ж/м Тополя-1, 8-А. А всього буде 21, повідомляє сайт «Наше місто» з посиланням на Дніпровську міську владу.

Готовність приміщень до прийому людей перевірив в. о. директора департаменту молодіжної політики та національно-патріотичного виховання ДМР Сергій Луденський, який сьогодні чергує містом.

«Пункт незламності може прийняти до 50 людей. Ми маємо обігрівачі, подовжувачі, є чайники, питна вода. Також є генератор у разі відключення світла», – розповіла директорка КПНЗ «Центр дитячої та юнацької творчості» ДМР Тетяна Пальчун.

У Дніпрі почались перевірки пунктів незламності - Наше Місто

У приміщенні пункту вихованці та працівники закладу намалювали мурал на стіні. Присвятили його подіям у Дніпрі 14 січня 2023 року, коли російська ракета влучила у житловий будинок на ж/м Перемога. «По один бік стоїть нескорена й незламна Україна. Так, вона у жалобі, але дивиться вперед, у світле майбутнє», – розказує автор муралу, вихованець Центру дитячої та юнацької творчості Матвій Вишняков.

 «Станом на початок цього навчального року у закладах позашкільної освіти 10 % від усіх вихованців становлять дітки з тимчасово окупованих, прифронтових та деокупованих територій», – каже в. о. директора департаменту молодіжної політики та національно-патріотичного виховання ДМР Сергій Луденський.

Також черговий відвідав Пункт незламності на ж/м Тополя-1. У приміщеннях оновлюють світло. «У нас замінили лампочки на LED. Це – енергоефективніше й економічніше»,–  показала директорка Центру позашкільної роботи № 1 ДМР Людмила Михайлова.

«Задоволений побаченим. Тут є кімната для дорослих, також куточок для тваринок. Є аптечка, ліхтарики, обігрівачі. За бажанням люди можуть у цьому приміщенні плести маскувальні сітки, ти самим допомогти нашій армії. Також облаштовують кімнату для дорослих з дітьми. У нас буде готовий 21 пункт незламності до 1 жовтня», – підсумував Сергій Луденський.

Категорія: Війна, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: